Об’єктивні та суб’єктивні перешкоди на шляху реалізації монетарної політики - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R.; Каліч, В. В.; Kalich, V. (София : „Бял ГРАД-БГ” ООД, 2014)
Тези аналізують роль і значення монетарної політики, як інструменту демократизації господарського життя, та фактори, що перешкоджають її реалізації The theses analyze the role and significance of monetary policy as an instrument of democratization of economic life and еру factors which are hindering its implementation
Objective and subjective obstacles to the implementation of monetary policy
Keywords: банківська система; апарат управління; грошово-кредитна політика; фіскальна політика; banking system; management apparatus; monetary policy; fiscal policy