Механізми антикорупційного комплаєнсу в готельно-ресторанному секторі: міжнародна практика та український контекст - Немненко, А. А.; Nemnenko, A. (ЦНТУ, 2025)
Мета статті зумовлена необхідністю підвищення прозорості та етичності управління у сфері HoReCa, яка залишається вразливою до проявів корупції через велику кількість дозвільних процедур, значні грошові потоки та тіньові схеми. The purpose of the article is predetermined by the need to increase transparency and ethical management in the HoReCa sector, which remains vulnerable to corruption due to a large number of permitting procedures, significant cash flows and shadow schemes.
Anti-Corruption Compliance Mechanisms in the Hotel and Restaurant Sector: International Practice and Ukrainian Context
Keywords: антикорупція; антикорупційний комплаєнс; готельно-ресторанний бізнес; доброчесність; anti-corruption; anti-corruption compliance; hotel and restaurant business; integrity