Пристрій для одержання металевих волокон пресуванням гранул - Пукалов, В. В.; Пукалов, В. П.; Златопольський, Ф. Й.; Горбаньов, А. О.; Рябокінь, М. О.; Шматько, С. С.; Pukalov, V. V.; Pukalov, V. P.; Zlatopolskyi, F.; Horbaniov, A.; Riabokin, M.; Shmatko, S. (My University, 2012)
Пристрій для одержання металевих волокон пресуванням гранул, який складається з контейнера, матриці, прес-штемпеля, стержня та діафрагми, який відрізняється тим, що прес-штемпель виконується з трикутним в поперечному перерізі пазом на торці.
Device for production of metallic fibers by pressing granules
Keywords: металеві волокна; пресування гранул; metal fibers; granules pressing