Програмне забезпечення системи особистого онлайн органайзеру - Кушніков, Ігор Олександрович; Kushnikov, Igor (ЦНТУ, 2021)
У даній кваліфікаційній бакалаврській роботі розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи особистого онлайн органайзеру. Метою роботи є створення системи особистого онлайн органайзеру. Результат роботи – програмна реалізація системи особистого онлайн органайзеру. В процесі роботи над реалізацією системи виконано дослідження існуючих методів, алгоритмів та програмних засобів. Розроблено та реалізовано власне програмне забезпечення, здійснено опис всіх його компонентів. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ архітектури IBM PC з ОС Windows 10. Програму розроблено на мові програмування PHP. In this bachelor qualification developed software that is designed for system of personal online organizer has been developed. The purpose of the work is to create a system of personal online organizer. The result is a software implementation of a personal online organizer system. In the process of working on the implementation of the system, research of existing methods, algorithms and software was performed. Developed and implemented its own software, described all its components. Developed user-friendly interface. Instructions for working with software are given. The program can be used on an IBM PC running Windows 10. The program is developed in the PHP programming language.
Software of the personal online organizer system
Keywords: комп’ютерна інженерія; електронний органайзер; тайм-менеджмент; веб-сайт; computer engineering; electronic organizer; time management; website