Екологічні наслідки реконструкції магістралі Київ-Одеса на території Кіровоградської області - Виговська, А. С.; Мартиненко, А. П. (КНТУ, 2011)
У роботі проаналізовано негативний вплив автомагістралі та викладено прийнятні заходи по зниженню цих впливів.
Keywords: викиди при спалюванні палива; акустичний вплив; вібрація; перешкоди для шляхів міграції; скиди стічних вод