Метод розрахунку радіального підшипника ковзання з незмінним положенням лінії центрів підшипника і вала - Хоменко, І. М.; Кіндрачук, М. В.; Кобринець, А. К.; Khomenko, I.; Kindrachuk, M.; Kobrinec, A. (КНТУ, 2010)
Наведено особливості розрахунку радіального підшипника ковзання при незмінному положенні лінії центрів спряження підшипник-вал. The features of calculation of the radial bearing of sliding at unchanging position of line of centers of interface are resulted bearing-billow.
Method calculation of radial slideway with unchanging position line centers of bearing and billow
Keywords: радіальний підшипник ковзання; незмінне положення лінії центрів; тиск мастила; вантажність підшипника