Роль програмного забезпечення в організації онлайн-виставок в архівних установах - Коломієць, О.; Люлько, М. (ЦНТУ, 2023)
У статті досліджено роль програмного забезпечення в організації онлайн виставок, що має задовольнити потреби в оперативності фіксації, збору, оброблення, зберігання, пошуку та передачі документальної інформації, а також надання цієї інформації в будь-який проміжок часу і в зручній формі для будь-якого структурного відділу архівної установи та її користувачів.
Keywords: документальні виставки; архівна установа; інформаційні технології; віртуальні фотоальбоми; інформаційні стенди