Наука – виробництву, 2014 - (:unkn) unknown (КНТУ, 2014)
Збірник містить тези доповідей за матеріалами XLVІІІ наукової конференції студентів та магістрантів, що відбулась 17 квітня 2014 року на базі Кіровоградського національного технічного університету. Містить матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті
Keywords: наукова діяльність студентів; наукова конференція; тези доповідей