Досягнення часткової інваріантності відкритого знизу гідростатичного перетворювача до впливу збурюючих факторів - Кондратець, В. О.; Кондратец, В. А.; Kondratets, V.; Мацуй, А. М.; Мацуй, А. Н.; Matsui, A. (Вінницький НТУ, 2014)
Викладено результати теоретичних досліджень, спрямованих на зменшення впливу збурюючих факторів на показання відкритого знизу гідростатичного перетворювача. Доведено, що можливо повністю виключити залежність показань гідростатичного перетворювача від стану повітря в ньому, зміни атмосферного тиску, температури навколишнього середовища і густини пульпи. Досягнута часткова інваріантність перетворювача до збурюючих факторів забезпечує високу точність ідентифікації рівня і тиску пульпи. Изложены результаты теоретических исследований, направленных на уменьшение влияния возмущающих факторов на показания открытого снизу гидростатического преобразователя. Доказано, что возможно полностью исключить зависимость показаний гидростатического преобразователя от состояния воздуха в нем, изменения атмосферного давления, температуры окружающей среды и плотности пульпы. Достигнута частичная инвариантность преобразователя к возмущающих факторов обеспечивает высокую точность идентификации уровня и давления пульпы. The results of theoretical studies aimed at reducing the influence of disturbing factors on the readings of an open bottom hydrostatic converter are presented. It is proved that it is possible to completely exclude the dependence of the hydrostatic transducer readings on the air state in it, changes in atmospheric pressure, ambient temperature and pulp density. The partial invariance of the transducer to the perturbing factors has been achieved, which provides high accuracy in identifying the level and pressure of the pulp.
Достижение частичной инвариантности открытого снизу гидростатического преобразователя к воздействию возмущающих факторов
Achievement of partial invariance of an open-bottom hydrostatic converter to the effect of disturbing factors
Keywords: часткова; інваріантність; відкритий знизу; гідростатичний перетворювач; вплив; збурюючі фактори