Психологічні закони придбання товарів (частина 1) - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Рідний край, 2020)
У статті наведені найпоширеніші психологічні закони придбання товарів, що дають можливість на їх основі будувати збутову політику фірми. The article presents the most common psychological laws for the purchase of goods, which allow them to build a sales policy firm.
Psychological Laws of Purchasing Goods (Part 1)
Keywords: товари; купівля; ефект алло; логічна помилка; goods; purchase; allo effect; logical error