Дослідження та програмна реалізація системи визначення контексту користувача на основі архітектури CoDA - Татаров, Денис Геннадійович; Tatarov, Denys (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи визначення контексту користувача на основі архітектури CoDA. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи визначення контексту користувача на основі архітектури CoDA. Об’єктом дослідження є процес визначення контексту користувача на основі архітектури CoDA. Предметом дослідження є методи визначення контексту користувача на основі архітектури CoDA. In this final qualification work for the second (master's) level of higher education, software has been developed, which is intended for a user context determination system based on the CoDA architecture. The purpose of the development is the research and software implementation of a user context determination system based on the CoDA architecture. The object of the research is the process of determining the user context based on the CoDA architecture. The subject of the research is the methods of determining the user context based on the CoDA architecture.
Research and software implementation of a user context determination system based on the CoDA architecture
Keywords: комп’ютерні науки; контекст користувача; CoDA; computer science; user context