Застосування льдогазгідратних капсул двооксиду вуглецю при виробництві спінених фільтрів - Скрипник, О. В.; Свяцький, В. В.; Конончук, С. В. (АА Тандем, 2019)
Авторами запропоновано на етапі приготування з’єднувального матеріалу в його склад вводити льодогазгідратні капсули двооксиду вуглецю, що дасть можливість спростити технологію виготовлення пористого матеріалу шляхом скорочення кількості операцій, знизити собівартість кінцевого продукту за рахунок зменшення енергетичних і матеріальних витрат, підвищити ефективність теплопередачі від теплоносія до сировинної маси, продуктивність шляхом створення безперервної технології і збільшення швидкості формування та просування матеріалу в тепловому агрегаті, створити умови для повної автоматизації виробництва теплоізоляційного матеріалу на основі рідкого скла.
Congestion of ice and gas capsules to Wugletsu Dioxide in case of viral reflexes
Keywords: розплав; спінені фільтри; фільтраційне очищення; льдогазгідратні капсули; зниження собівартості; двооксиду вуглецю