Історичні аспекти розвитку нових форм внутрішнього контролю в Польщі - Рудницький, В. С.; Зих, В. (КНТУ, 2005)
Розкрито історичний аспект розвитку внутрішнього контролю в Польщі за останні три десятиліття ХХ століття. Розглянуто нові види і форми внутрішнього контролю та їх місце в системі управління підприємством. The history aspect of development of internal control in Poland for the last three decades of the ХХ century is exposed. New kinds and forms of internal control and their place in the system of management by an enterprise are considered.
Keywords: внутрішній контроль; аудит; система управління; управлінські рішення; види внутрішнього контролю; форми внутрішнього контролю