Функціонування інноваційно-інтегрованих структур як чинник національної безпеки держави - Пугаченко, О. Б. (Shioda GmbH, Steyr, Österreich, 2018)
Досліджено рівень розвитку інноваційної діяльності в Україні. Визначено сучасні особливості інтеграційних процесів в світі та в Україні. Конкретизовано види інноваційно-інтегрованих структур. Систематизовано групи учасників інноваційних структур. Розглянуто порядок створення та ліквідації інноваційно-інтегрованих структур. Визначено основні джерела фінансування інноваційних структур. Розроблено складові проекту про діяльність інноваційної структури. Визначено умови, необхідні для ефективного розвитку інноваційно-інтегрованих структур.
Keywords: національна безпека; інноваційно-інтегровані структури; інтеграційні процеси; інноваційна діяльність; інноваційна активність