Процеси управління на молочних фермах - Кравчук, А. Ф.; Kravchuk, A.; Крючкова, Л. П.; Kriuchkova, L.; Ніколаєв, І. В.; Николаев, И. В.; Nikolaiev, I. (ДонНУ, 2001)
У роботі розглядається структура автоматизованої системи управління фермерським господарством та показана важливість здійснення ідентифікації тварин. Наведені задачі оператора ідентифікації технологічного об’єкта управління в молочному тваринництві, а також методи автоматичної ідентифікації тварин. В работе рассматривается структура автоматизированной системы управления фермерским хозяйством и показана важность осуществления идентификации животных. Приведены задачи оператора идентификации технологического объекта управления в молочном животноводстве, а также методы автоматической идентификации животных. The paper considers the structure of an automated farm control system and shows the importance of animal identification. The tasks of the identification operator of the control technological object in dairy cattle breeding, as well as the methods of automatic identification of animals are given.
Процессы управления на молочных фермах
Control processes on dairy farms
Keywords: управління; ідентифікація; тварини; молочна ферма; АСУТП; управление; идентификация; животные; молочная ферма; control; identification; animals; dairy farm; APCS