Розробка варіантів технологій перевезення харчових вантажів у ТОВ "АТП-2004", м. Кропивницький - Оладенко, Владислав Сергійович; Oladenko, Vladyslav (ЦНТУ, 2023)
З’ясовані форми раціональних способів організації перевезень харчових продуктів та правила перевезення харчових продуктів. Визначено етапи методики проведення підготовки вантажних перевезень харчових продуктів, основні фактори вибору маршрутів транспортних засобів та обґрунтовано можливості перевезення в різних видах тари. Розроблено раціональну технологічну схему перевезення харчових продуктів, запропоновані критерії вибору транспортної тари. Запропоновано варіанти технологічної підготовки перевезень харчових продуктів. Проведено оцінку собівартості перевезень харчових продукті у різних видах тари, та добового обсягу перевезень. Forms of rational ways of organizing the transportation of food products and the rules of transportation of food products have been clarified. The stages of the methodology for the preparation of cargo transportation of food products, the main factors for choosing vehicle routes and the possibilities of transportation in various types of containers are substantiated. A rational technological scheme for the transportation of food products has been developed, and criteria for choosing a transport container have been proposed. Variants of technological preparation of transportation of food products are offered. The cost of transportation of food products in various types of containers and the daily volume of transportation was evaluated.
Development of options for food cargo transportation technologies at ATP-2004 LLC, Kropyvnytskyi
Keywords: технології первезення; харчові вантажі; transportation technologies; food cargo