Логістика як інструмент зниження ризиків та впливу гібридних загроз на спільноти та економіку - Григор’єв, Д. В.; Іваненко, Т. Я. (Поліграф-Сервіс, 2024)
У сучасному глобалізованому світі, де гібридні загрози стають неодмінною складовою соціально-економічної реальності, розгляд логістики як ключового інструменту для зниження ризиків та впливу гібридних загроз є невід'ємною частиною стратегічного управління та стабільності. Лгістика визначається як наука про планування, організацію, управління, контроль і регулювання переміщення матеріальних та інформаційних потоків у просторі і в часі від їхнього первинного джерела до кінцевого споживача. Запровадження ефективних логістичних практик стає стратегічною необхідністю для справляння з викликами, що виникають внаслідок гібридних загроз.
Keywords: логістика; гібридні загрози; ризик