Система управління автоматизованого участку погонного крою - Бонк, В. О. (КНТУ, 2016)
Розлянута система управління автоматизованого участку погонного крою управляється сучасним мікроконтролером є досить точною, дозволить значно підвищити якість процесу, зменшити кількість обслуговуючого персоналу, замінити застаріле обладнання на конвеєрі і тим самим стати незамінною ланкою усього виробництва застаріле обладнання на конвеєрі і тим самим стати незамінною ланкою усього виробництва.
Keywords: система управління; мікроконтроллер; автоматизований участок