Дослідження та програмна реалізація системи обліку товарів торговими агентами на базі ОС Android - Псяровський, О. (ЦНТУ, 2024)
Методи дослідження базуються на методах теорії телекому, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи обліку товарів торговими агентами на базі ОС Android. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення
Keywords: комп’ютерна інженерія; автоматизація обліку; облік товарів