Монолітний пуансон як об'єкт обробки - Боков, В. М.; Павленко, О. В. (КНТУ, 2008)
Запропоновано та розроблено новий високопродуктивний спосіб розмірної обробки дугою монолітних пуансонів та отримано математичні моделі його технологічних характеристик. Suggested and worked out a new high-efficiency method of dimensional arc treatment of cast punches and received mathematical models of its technological characteristics.
Keywords: електрична дуга; торцевий міжелектродний зазор; гідродинамічний потік; багатозонне пряме прокачування; монолітний пуансон; технологічна схема формоутворення; технологічні характеристики процесу