Державне та регіональне управління. Практичні та самостійні роботи - Зайченко, А. А.; Немненко, А. А. (ЦНТУ, 2024)
Методичні рекомендації розроблені для студентів і фахівців, які вивчають дисципліну «Державне та регіональне управління» з метою забезпечення системного розуміння та практичного застосування принципів, методів та інструментів управління на рівні держави та регіонів. Містять як теоретичний матеріал, так і практичні приклади та завдання, що допоможуть у застосуванні концепцій управління. Будуть корисні як для самостійного вивчення, так і для виконання під час занять у групі або під керівництвом викладача.
Keywords: управління в державному контексті; управління в регіональному контексті; інструменти управління на рівні держави; інструменти управління на рівні регіонів; концепції управління