Перспективи розвитку способу виготовлення піщаних форм по льодяним моделям - Скрипник, О. В.; Клименко, В. В.; Свяцький, В. В.; Конончук, С. В.; Skrypnyk, O.; Klymenko, V.; Sviatskyi, V.; Kononchuk, S. (ЦНТУ, 2017)
Розглянуто застосування кріогеніки для одержання металевих виливків у піщаних формах для реалізації маловідходної і безвідхідної технології з повторним використанням формувальних матеріалів. The use of cryogenics for metal castings production in sand forms for the implementation of low-waste and non-waste technology with the repeated use of molding materials is considered.
Prospects of method development for making sand forms by glacial models
Keywords: кріогеніка; піщана форма; льодяна модель; литво; газовий гідрат; cryogenic; sandy form; glacial model; casting; gas hydrate