The management of labor-resource providing in the context of the strategy of socio-economic and innovative regional economic development - Bugaeva, Maria; Бугайова, М. В. (КНТУ, 2014)
The article considers the actual problem of management of labor-resource providing region's economy in line with the strategy of socio-economic and innovative development of the region, the theoretical and methodological approaches to the adequate and effective management of mechanism of labor-resource providing were grounded. The effects of random and adjustable impact of influential factors on the mechanism were taking into account in order region's development in modern competitive conditions. У статті розглянута актуальна проблема менеджменту трудоресурсного забезпечення економіки регіону відповідно до стратегії соціально-економічного та інноваційного розвитку регіону, обґрунтовано теоретико-методичні підходи до можливості адекватного та ефективного управління механізмом трудоресурсного забезпечення з урахуванням наслідків як випадкового, так і регульованого впливу на механізм впливових факторів з метою розвитку регіону в сучасних конкурентних умовах.
Менеджмент трудоресурсного забезпечення в контексті стратегії соціально-економічного та інноваційного розвитку регіональної економіки
Keywords: labor-resource providing; the mechanism of labor-resource providing; the management of labor-resource providing; strategy of socio-economic and innovative development of the region; трудоресурсне забезпечення; механізм трудоресурсного забезпечення; менеджмент трудоресурсного забезпечення; стратегія соціально-економічного та інноваційного розвитку регіону; регіональний економічний розвиток