Гідродинаміка процесу біполярної обробки електричною дугою двох твердосплавних валків - Боков, В. М.; Сіса, О. Ф.; Попова, М. І.; Bokov, V.; Sysa, О.; Popova, М. (КНТУ, 2012)
Запропоновано принцип активного керування гідродинамічним режимом потоку в торцевому зазорі при біполярної обробки дугою двох твердосплавних валків. The principle of active control hydrodynamic mode of the flow in the end clearance under the conditions of bipolar treatment by electric arc of two hard-alloyed rolls was proposed.
Hydrodynamics of process of bipolar treatment by electric arc of two hard-alloyed rolls
Keywords: електрична дуга; гідродинамічний потік; торцевий міжелектродний зазор; статичний тиск робочої рідини на вході потоку в зазор; сумарний гідравлічний опір; номограма «зазор – витрата - тиск»