Дослідження та програмна реалізація системи інформаційної системи підприємства - Петленко, М. (ЦНТУ, 2024)
Методи дослідження базуються на методах побудови інформаційних систем, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи інформаційної системи підприємства. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення
Keywords: методи математичної статистики; інформаційна системи підприємства