Перспективи розвитку державного фінансового контролю в Україні в контексті євроінтеграції - Олейніченко, Д. О. (ЛНТУ, 2022)
Розглядаються питання перспектив розвитку державного фінансового контролю в Україні в контексті євроінтеграції. Розглянуті питання необхідності підвищення прозорості, підзвітності та ефективності діяльності органів державної влади, місцевого самоврядування та суб'єктів господарювання державної і комунальної форми власності й управління.
Keywords: контроль; фінансовий контроль; державний фінансовий контроль; євроінтеграція