Цифрова багатокамерна система замкнутого типу спостереження об’єктів з підвищеною небезпекою в умовах обмеженого доступу - Чепіндяк, Анатолій Володимирович; Chepindyak, Anatoly (ЦНТУ, 2022)
На підприємствах атомної промисловості, металургійних і хімічних заводах часто потрібне постійне спостереження за технологічним процесом, його контроль і своєчасна реакція на будь-які події. В магістерській роботі розглянуті телевізійні системи спостереження, які призначені для загального спостереження за простором і для пошуку в ньому необхідних спостерігачу об‘єктів, вони складають основну групу систем прикладного телебачення, як по кількості апаратури що випускається і знов проектується, так і по різноманітності задач, що система може вирішити. Зроблено розрахунок надійності системи Також в магістерській роботі розглянута законодавча та нормативна бази України з питань охорони праці та техніки безпеки. At nuclear, metallurgical and chemical enterprises factories often need constant monitoring of the technological process, its control and timely response to any events. The master's thesis examines television surveillance systems, which are intended for general observation of space and for searching in objects necessary for the observer, they make up the main group systems of applied television, as in the number of equipment produced and it is designed again, as well as according to the variety of tasks that the system can handle solve. The calculation of the reliability of the system was made Also, legislative and normative are considered in the master's thesis base of Ukraine on occupational health and safety issues.
Digital multi-camera system of a closed type of surveillance of high-risk objects in the conditions of limited access
Keywords: цифрова система спостереження; обєкт з підвищеною небезпекою; обмежений доступ; digital system of surveillance; high-risk objects; limited access