Загальні підходи до оцінки дотримання підприємством принципу безперервності діяльності - Невдаха, Н. А. (КНТУ, 2006)
Розглянуто проблемні питання оцінки дотримання підприємством принципу безперервності діяльності. Запропоновано напрямки визначення аналітичних процедур на даному етапі аудиторської перевірки. The problem questions of estimation of maintenance by the enterprise of principle of continuity of activity are considered and offered definite analytical procedures on the given stage of public accountant verification
Keywords: аналітичні процедури; аудиторська перевірка; безперервність діяльності; стійкість фінансового стану