Аналітичне відображення кінематичного зв'язку, як передумова створення теоретичних моделей взаємодії пружно – в'язких елементів механічної системи - Кравчук, В. І.; Давидюк, В. П.; Kravchuk, V.; Davidjuk, V. (КНТУ, 2011)
У статті наведено уніфікована система рівнянь кінематичного зв'язку, використання якої відкриває можливість створення компонент поступального прискорення та енергії взаємодії елементів будь – якої механічної системи. In the article the resulted is compatible system of equalizations of kinematics connection, use which the component of forward acceleration cooperation of elements of any mechanical system opens possibility creation.
Analytical image of kinematics connection of cooperation of resiliently viscid elements of the mechanical system and component of it forward acceleration
Keywords: робочий елемент машини; об’єкт сировини; режим функціонування