Досвід та перспективи розвитку страхування банківських депозитів в Україні - Бурківська, Ю. О. (ЦНТУ, 2025)
Описується досвід та перспективи розвитку страхування банківських депозитів в Україні
Keywords: банківська операція; страхова послуга; ризик-менеджмент