Органічне землеробство. Практичні роботи - Резніченко, В. П. (ЦНТУ, 2025)
Методичні вказівки призначенні для здобувачів ОПП «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» першого ступеня вищої освіти денної та заочної форми навчання. Спрямовані на розвиток навичок з органічного землеробства. Практичні роботи доповнені схемами та табличним матеріалом, що сприятиме кращому засвоєнню матеріалу. Методичні вказівки будуть використані, як для аудиторної роботи під керівництвом викладача, так і для самостійної роботи здобувачів ОПП «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» першого ступеня вищої освіти.
Keywords: органічне землеробство; сидерація; добрива; родючість; агроекосистема