Визначення трудового потенціалу в контексті сучасних світових економічних трансформацій - Пустовіт, М. В. (АРИАЛ, 2009)
Розкрито сутність поняття «трудовий потенціал» на макро-, мезо-, мікроекономічному та особистісному рівнях. Проведене дослідження визначення трудового потенціалу в контексті сучасних світових економічних трансформацій та його місця у низці економічних категорій та понять.
Keywords: трудовий потенціал; трудовий потенціал людини; трудовий потенціал підприємства; кадри; персонал; трудовий потенціал регіону; трудовий потенціал суспільства; особистісний потенціал; трудовий потенціал працівника; трудові ресурси; робоча сила; людські ресурси; людський капітал