Регулювання банківського сектору економіки - Дудченко, О. В.; Dudchenko, O.; Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Кіровоград : видавець Лисенко В. Ф., 2015)
У статті досліджено сутність та напрямки державного регулювання банківського сектору України як складової економічної системи країни. The article explores the essence and directions of state regulation of the banking sector of Ukraine as a component of the country's economic system.
Regulation of the banking sector of the economy
Keywords: банківський нагляд; банківське регулювання; фінансова стабільність; інтереси вкладників; banking supervision; banking regulation; financial stability; interests of depositors