Новоутворення в німецькій лексиці: природа, функціонування та особливості перекладу - Стежко, Ю. Г. (КНТУ, 2012)
В статті здійснюється аналіз природи неологізмів в сучасній німецькій мові як історико- культурного феномену, їх інтеграція у нормативну мову; співставляється функціонування мови й мовлення в контексті перекладацької діяльності.
Keywords: мовлення; лексика; неологізми; інтерпретація