Програмне забезпечення системи кібербезпеки ОС Windows 10/11 від дестабілізуючої дії стелс-вірусів - Кузьмін, Кирил Костянтинович; Kuzmin, Kyryl (ЦНТУ, 2024)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи кібербезпеки ОС Windows 10/11 від дестабілізуючої дії стелс-вірусів. Метою розробки є програмне забезпечення системи кібербезпеки ОС Windows 10/11 від дестабілізуючої дії стелс-вірусів. Результат роботи – програмна реалізація системи кібербезпеки ОС Windows 10/11 від дестабілізуючої дії стелс-вірусів. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Delphi 10.4. In this graduation thesis for the first (bachelor) level of higher education, software is developed, which is intended for the cyber security system of the Windows 10/11 OS against the destabilizing effect of stealth viruses. The purpose of the development is the Windows 10/11 cyber security system software against the destabilizing effects of stealth viruses. The result of the work is the software implementation of the Windows 10/11 OS cyber security system against the destabilizing effect of stealth viruses. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on a PC with Windows 10/11 OS. The program was developed in the Delphi 10.4 environment.
Windows 10/11 cyber security system software against the destabilizing effects of stealth viruses
Keywords: кібербезпека; стелс-вірус; cyber security; stealth virus