Наукові передумови формування механізму державної підтримки сільськогосподарських підприємств - Велігурська, Р.; Veligurckaya, R. (КНТУ, 2010)
В статі розглянуті наукові передумови формування механізму державної підтримки сільськогосподарських підприємств. In article are considered scientific premiseses of the shaping the mechanism of state support agricultural enterprise.
Scientific premiseses of the shaping the mechanism of state support agricultural enterprise
Keywords: державна підтримка; сільськогосподарські підприємства; системний характер; непряма підтримка; фіксований сільськогосподарський податок; спрощена системи оподаткування; альтернативні системи оподаткування