Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання. Лабораторні роботи - Василенко, І. Ф.; Шепеленко, І. В.; Магопець, С. О.; Бевз, О. В. (ЦНТУ, 2023)
У методичних вказівках подані короткі теоретичні відомості та порядок виконання лабораторних робіт з курсу "Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання".
Keywords: граничний відхил; граничний розмір; допуск; вимірювальний інструмент