Яковенко, Р. В.Yakovenko, R.Луценко, Т. М.Lutzenko, T.2018-04-182018-04-182015Яковенко, Р. В. Асортимент і контроль якості сирокопчених ковбас / Р. В. Яковенко, Т. В. Луценко // Розвиток економічної думки : зб. наук. праць. – Кіровоград : видавець Лисенко В. Ф. – 2015. – Вип. 8. – С. 134–146.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/7677Розкрито зміст товарної групи „сирокопчені ковбаси”. Проаналізовано її роль у структурі харчування населення, визначено підходи до складання асортименту та контролю якості сирокопчених ковбас. The content of the commodity group "smoked sausages" is disclosed. Its role in the nutrition structure of the population has been analyzed, approaches to the assortment and quality control of smoked sausages have been determined.uk-UAковбасні виробихарчуванняпереробка м’ясаконтроль якостіsausage productsfoodmeat processingquality controlАсортимент і контроль якості сирокопчених ковбасAssortment and quality control of smoked sausagesArticle