Види цін та собівартість продукції - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Рідний край, 2020)
У статті розкрито зміст економічних категорій „собівартість” та „ціна”. Наведено підходи до їх тлумачення. The article describes the content of economic categories "cost" and "price". Approaches to their interpretation are given.
Types of prices and cost of production
Keywords: виробнича собівартість; повна собівартість; ціна виробника; ціна пропозиції; ціна попиту; production cost; full cost; manufacturer's price; supply price; demand price