Несприятливі фактори житлових приміщень і заходи щодо їх усунення - Малюгін, С. В.; Медведєва, О. В. (КНТУ, 2007)
В статті комплексно проаналізовано основні екологічно небезпечні фактори житлових приміщень, а також розглянуто роль кімнатних рослин в оздоровленні повітря приміщень. The basic ecologically dangerous factors of dwellings apartments are complex analysed in the article, and also the role of room plants is considered in making healthy of air of apartments.
Keywords: екологія житлових приміщень; екологічно небезпечні фактори; джерела забруднення повітря; рослини-фітофільтри