Вплив цифрових технологій на якість і доступність банківських послуг - Семеняко, Н. В. (ЦНТУ, 2024)
Вивчається вплив цифрових технологій на якість і доступність банківських послуг в Україні.
Keywords: фінанси; банківська діяльність; фінансові інформаційні системи