Математичні основи процесу індукційного нагрівання деталей машин і наплавлення композиційних покриттів - Віхрова, Л. Г.; Бісюк, В. А.; Босов, Є. П.; Vihrova, L.; Bisuk, V.; Bosov, Е. (КНТУ, 2010)
Наведено результати аналізу досліджень систем і принципів керування технологічним процесом індукційного наплавлення зміцнюючих композиційних покриттів, розглянуто задачу забезпечення незалежності якості процесу нанесення КП від впливу зовнішніх факторів і проблеми автоматизації технологічного процесу індукційного наплавлення, запропоновано математичну модель для процесу індукційного нагрівання теплотехнічно тонкого тіла. Results of the analysis of research systems and the principles of process control the induction of protective surfacing composite coatings, considered the problem of ensuring the independence of the quality of the coating process manual of the influence of external factors, as well as to automate the process of induction welding process, mathematical model for the process of induction heating of heat-thin body.
Mathematical foundations of the process of induction heating machine parts and deposition of composite coatings
Keywords: індукційне наплавлення; композиційний матеріал; композиційне покриття; керування технологічним процесом; автоматизація процесу