Удосконалення менеджменту на підприємстві в умовах економічної нестабільності - Дворник, Руслан Вікторович; Dvornyk, Ruslan (ЦНТУ, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи полягає у розробці та впровадженні сучасних стратегій управління, які підвищать ефективність використання ресурсів, забезпечать швидке реагування на ризикованість зовнішнього середовища та підтримають довгострокову життєстійкість підприємства. The purpose of the qualification work is to develop and implement modern management strategies that will increase the efficiency of resource use, ensure a quick response to the riskiness of the external environment and support the long-term viability of the enterprise.
Improvement of management at the enterprise in the conditions of economic instability
Keywords: удосконалення; менеджмент; підприємство; економічна нестабільність; improvement; management; enterprise; economic instability