Привід верстата - Ковришкін, М. О.; Заремба, В. М.; Пестунов, В. М.; Носуленко, В. І. (ДП “Український інститут промислової власності”, 2012)
Корисна модель належить до області машинобудування, конкретно до металообробних верстатів. Привід, що заявляється, може бути застосований у верстатах для електрохімічної обробки і електроерозійної обробки стаціонарним дуговим розрядом.
Drive of machine-tool
Привод станка