Інвестиційне забезпечення розвитку економіки регіону: проблеми, шляхи вирішення - Костромін, Г.Т.; Kostromin, G. (КНТУ, 2009)
В статті аналізується сучасний стан регіональної інвестиційної політики, рівень інвестиційного забезпечення розвитку економіки регіону, вплив цього фактору на ефективність функціонування підприємств, їх фінансовий стан. Центральне місце в дослідженні займає розкриття необхідності підвищення рівня інвестиційної привабливості регіону, активізації в цьому всіх ланок влади. Вносяться обґрунтовані пропозиції щодо вирішення цих проблем. In the article the modern state of regional politician investment and them level of the investment providing development of region economy, influence of this factor on efficiency of enterprises functioning and financial state are analyzed. The central place in research occupies opening the necessity of increase the level of investment attractiveness at the region, activation in this role all of lanocs of power. The decisions of these problems are the grounded and suggested.
The investment providing development of region economy: problems and ways of decision
Keywords: інвестиційна привабливість регіону; регіональна політика; інвестиційно-інноваційне оновлення виробництва; іноземний інвестор; інвестиції