Електронний бізнес. Лабораторні роботи. Самостійні роботи - Дмитришин, Б. В.; Савеленко, Г. В (ЦНТУ, 2025)
Методичні рекомендації до підготовки на лабораторні заняття з дисципліни «Електронний бізнес» і до виконання самостійної роботи містять теми, плани лабораторних занять, приклади тестових завдань, перелік рекомендованої літератури. Сформульовані види самостійної й індивідуальної роботи, дозволяють здобувачу вищої освіти за спеціальністю D7 «Торгівля» освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля та логістика» краще опанувати матеріал і розкрити свій власний потенціал. Наведенні тестові завдання допоможуть здобувачу перевірити рівень засвоєння теоретичного матеріалу.
Keywords: електронний бізнес; бізнес