Прилад для визначення якості консервованого корму - Безпалов, Р. І.; Дубовик, В. О. (КНТУ, 2008)
У статті наведено результати лабораторних та порівняльних досліджень приладу для визначення якості консервованого корму. In the article the results of laboratory and comparative researches of device are resulted for determination of quality of canned forage.
Keywords: прилад; консервовані корми; рівняння регресії; щільність консервованого корму