Методичні вказівки для виконання практичних занять з дисципліни «Трактори та автомобілі» - Осін, Р. А.; Магопець, С. О.; Красота, М. В.; Бевз, О. В. (ЦНТУ, 2022)
В методичних вказівках представлені практичні заняття з загальної будови, класифікації автомобілів та тракторів, а також конструкції механізмів автотракторних двигунів. Кожне заняття містить ввідні пояснення, що включають в себе мету, застосовуване обладнання та допоміжні матеріали, коротке викладення теоретичного матеріалу та контрольні запитання для самоперевірки. Призначене для здобувачів вищої освіти освітнього рівня бакалавр, що навчаються за спеціальностями 201 "Агрономія", 208 "Агроінженерія".
Keywords: трактор; автомобіль; механізми двигуна