Процеси, що відбуваються у розплавах полімерів при відновлені підшипників ковзання в ультразвуковому полі - Бруцький, О. П.; Bruckiy, А. (КНТУ, 2010)
В статті висвітлено міцність зв’язку полімеру з наповнювачем, що визначається змочувальною здатністю, адгезією матриці до волокна, усадкою при затвердженні, фізико-механічними властивостями та структурою матриці, наявністю на поверхні розподілу волокно-полімер порожнин і газових включень. Зображені графіки залежності міцності склонаповнених поліамідних композицій. In article reflected toughness relationship of the polymer with filler, which is defined moistenning ability, adhesive of the matrix to filament, shrinkage when approving, physico-mechanical characteristic and structure of the matrix, presence on surfaces of the distribution filament-polymer of the cavities and gas cut-in. Expressed graphics to dependencies to toughness glass composition polyamides.
Processes, which occur in rasplavah polymer under renewed bearing of the slide in ultrasonic field
Keywords: ультразвук; склонаповнені поліаміди; адгезійна міцність; в’язкість