Стресостійкість як визначальний фактор збереження психічного здоров’я людини - Челало, С. А.; Челало, Р. О. (КНТУ, 2014)
У статті розглянуто сучасні фактори які впливають на психічне здоров’я людини та її стресостійкість. Надано методичні поради щодо збереження стресостійкості у сучасному мобільному суспільстві.
Keywords: стрес; стресостійкість; емоційний інтелект